Blog

Relaties van de toekomst

Ons leven bestaat uit relaties. De relatie met onszelf maar vooral ook de relaties die we hebben met anderen, bepalen voor een belangrijk deel onze levenskwaliteit en ons succes. De relatie met onze ouders beïnvloedt sterk onze relatie met onze partner en onze kinderen. Dat daar hiaten in zijn, kunnen we om ons heen goed zien aan de vele echtscheidingen en gebroken gezinnen, waarvan de kinderen later ook meer kans hebben op gebroken relaties.

Hier zou ik graag  de vicieuze cirkel willen doorbreken. Vreemd genoeg leren we nergens hoe je een goede relatie kunt creëren. Terwijl dit zo essentieel is voor levensgeluk. Dit zou toch een van de eerste dingen moeten zijn die je op school zou moeten leren. Of dan toch op z’n minst als je iemand gevonden hebt, met wie je een duurzame relatie wilt opbouwen.

Tot nu toe is het nog ‘not done’ om aan je relatie te werken als je relatie ‘nog’ goed is. Bewust aan je relatie werken doet men blijkbaar pas als je op het punt staat om uit elkaar te gaan, als het bijna te laat is en het erg veel energie, tijd en geld kost om je relatie weer te laten functioneren.

Dit zou ik graag anders zien, mijn missie is het, om het volgen van een relatiecursus/training de gewoonste zaak van de wereld te laten zijn. Zoals je ook een baby- of bevallingscursus doet als je zwanger bent. In Zweden en Canada is het al heel gewoon: Als goede voorbereiding op je huwelijk of samenwonen doe je een cursus: hoe maken we onze relatie tot een duurzaam succes? Ik weet zeker dat dit een grote invloed zal hebben op de stabiliteit van relaties en heel veel leed in gezinnen zal voorkomen, nu en in volgende generaties. Het is mijn manier om een deel bij te dragen aan meer liefde en vreugde op deze aarde.

Ik werk met een zeer effectieve methode die wereldwijd  bewezen heeft erg doeltreffend te zijn. Mijn eigen relatie met mijn partner (21 jaar) is daar een levend voorbeeld van, daardoor werd ik ook zo enthousiast om dit zelf door te gaan geven. Ik werk met stellen die al lang bij elkaar zijn, maar ook met jonge paren, waar nog veel energie in de relatie aanwezig is. Bij hen gaat de groei van een onbewuste naar een bewuste relatie veel sneller. Jonge paren die zich deze vaardigheden en kennis eigen maken, hoeven helemaal geen dip mee te maken, zij creëren vanaf het begin een bewuste relatie.

Geïnspireerd om jouw relatie blijvend liefdevol te maken? Plaats een reactie of neem contact op via www.loving-life.nl5 Responses to “Blog”

 1. wedding photography melbourne Says:

  It’s hard to come by educated people on this subject, but you seem like you know what you’re talking about!

  Thanks

 2. plasterer Glasgow Says:

  I know this website provides quality depending posts and additional stuff, is there any other web page which gives such stuff in quality?

 3. samyra Says:

  Thank you! It is important that people get more conscious about their relationships, so they may start working on them when they are still on speaking terms with each other, which is even fun to do.
  Thank you for reading my blog!

 4. Grecekayage Says:

  Bedankt voor de interessante informatie

 5. flores Says:

  hinice nppyef :-)

Vertel wat jij hier over denkt