Tarieven

Intake gesprek
Een intake gesprek voor relatie coaching duurt 1,5 uur (voor individuele sessies 1 uur), dient ter kennismaking en nadere informatie over de werkwijze en is gratis.

Relatie Coaching en Counseling
Voor een relatie counseling sessie is meestal 2 uur nodig, zeker in het begin.

Het uurtarief van losse sessies is € 100,-

Er wordt vaak een traject aangegaan van 12, 10 of 6 sessies waarbij korting wordt gegeven, waardoor het uurtarief tussen €84,- en €90,- per uur wordt.

Voor de Cadeaubon voor Huwelijksgeluk kun je contact opnemen via het contactformulier of telefonisch om te overleggen over de diverse mogelijkheden en bijbehorende tarieven.

Individuele sessies
Voor individuele sessies is meestal 1,5 uur gangbaar. Sommige processen vragen soms een langere sessie, dit wordt in overleg vastgesteld.

Individuele coaching  per sessie van 1,5 uur bedraagt € 90,-

Voor professionals of zakelijke sessies wordt bovenop de tarieven 21% BTW geheven. Ook particulieren met een (gezamenlijk) netto jaarinkomen vanaf € 30.000 betalen 21% BTW.

Deze sessies zijn in de meeste gevallen aftrekbaar van de belasting. Soms zijn werkgevers bereid (een deel van) de sessies te vergoeden.

Op dit moment worden de sessies niet vergoed door verzekeraars.

Afzeggingen of verplaatsingen van afspraken dienen minstens 24 uur van te voren telefonisch  te worden doorgegeven, anders wordt de sessie in rekening gebracht.

De tarieven voor cursussen worden op aanvraag gegeven.