Tarieven

Gratis intake gesprek
Een intake gesprek voor relatie coaching duurt over het algemeen 2 uur (voor individuele sessies 1 uur), is voor kennismaking en een korte ervaring met de werkwijze en is gratis.

Relatie Coaching en Counseling 2023

Het uurtarief van losse sessies is € 130,-

(Relatie) Counseling sessies voor 2 personen duren gemiddeld 2.5 à 3 uur per sessie of zolang als nodig is voor het proces. Het proces staat centraal, niet de klok. De duur van elke sessie kan dus variëren.

Daarom worden voor de trajecten een aantal uren ingekocht. Er worden per sessie precies zoveel uren verbruikt als daadwerkelijk nodig zijn voor het proces. Dit wordt afgetekend op je persoonlijke traject uren kaart. Procesgericht werken gaat dieper,  is meer transformatief en geeft daardoor sneller resultaat. Voor trajecten geldt een korting. Afhankelijk van het gekozen aantal uren zal het tarief dalen tussen  €117,- en € 110,50 per uur voor een stel.

Voor de Cadeaubon voor Huwelijksgeluk kun je contact opnemen via het contactformulier of telefonisch om te overleggen over de diverse mogelijkheden en bijbehorende tarieven.

Speciale Pakketten

Er zijn pakketten met korting voor specifieke doelen, zoals het helen van je relatie na een traumatische ervaring, bijvoorbeeld het verlies van een kind of na een affaire in je relatie. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek kan afgestemd worden wat voor jullie een passend pakket kan zijn.

Individuele sessies

Losse coaching sessies bedragen € 100,- per uur.

Ook voor individuele sessies zijn diverse urentrajecten beschikbaar. Gemiddeld zijn sessies van omstreeks 2 uur gangbaar. Sommige processen vragen soms een langere sessie, dit wordt in overleg vastgesteld en op de persoonlijke traject uren kaart elke keer afgetekend. Ook voor individuele sessies zijn traject urenkaarten met korting mogelijk.

Deze sessies zijn in de meeste gevallen aftrekbaar van de belasting. Soms zijn werkgevers bereid (een deel van) de sessies te vergoeden.

Op dit moment worden de sessies niet vergoed door verzekeraars.

Afzeggingen of verplaatsingen van afspraken dienen minstens 24 uur van te voren telefonisch  te worden doorgegeven, anders wordt de sessie in rekening gebracht.

De tarieven voor cursussen worden op aanvraag gegeven.