Kangen Water

Kangen-apparaat maakt van kraanwater bronwater.

 

Is ons drinkwater gezond?

Voldoende water drinken is gezond, we hebben het nodig om te hydrateren en onze zure afvalstoffen kwijt te raken. Het Haarlems kraanwater hoort tot het betere drinkwater. Het heeft een Ph van 7,5 waardoor het heel licht basisch is. Toch zitten ook hier resten van medicijnen en pesticiden in, waardoor veel mensen waterfilters hebben of  flessenwater kopen. Het nadeel van de meeste waterfilters zoals b.v. waterfilterkannen en omgekeerde osmose is, dat die het water eerder zuurder maken wat niet  bijdraagt tot de ontzuring van ons lichaam. Ook flessenwater is nogal zuur, pH 6. Idealiter zou ons drinkwater alkalischer moeten zijn om ons lichaam te helpen ontzuren.

 Goed bronwater is alkalisch

Er zijn nog maar een paar goede bronnen in de wereld met alkalisch water, o.a. bij Delhi, Lourdes, Nordenau en in de Himalaya. De mensen die dat water drinken, hebben weinig last van ouderdomsziekten en worden vaak moeiteloos meer dan 100 jaar oud. Dit water is niet alleen nogal alkalisch (pH 8 tot 9,5), het bevat een grote hoeveelheid mineralen en actieve waterstof (waterstof met een extra elektron) en heeft een negatief Oxidatie Reductie Potentieel (-ORP). De eigenschap hiervan is dat het gemakkelijk vrije radicalen uit onze cellen kan verwijderen. Het water werkt dan letterlijk als antioxidant en houdt onze lichaamscellen gezond.

Wat betekent Kangen?

De Japanners weten dit al decennia lang en hebben een goed apparaat ontwikkeld die het water filtert en door ionisatie vervolgens precies die eigenschappen terug geeft die zo belangrijk zijn voor onze gezondheid. Zij noemen dit Kangen, Japans voor “Terug naar de bron”.  Het is erg lekker en gezond water! In vele ziekenhuizen en huishoudens in Japan en Azië staan Kangen apparaten, vele artsen adviseren dit aan hun patiënten.

Wat kan Kangen water doen voor je gezondheid?Kangen Water Balance

De meeste mensen gaan dit water gebruiken om er vitaler en gezonder door te worden. Net als het alkalische bronwater ontgift het Kangen water je lichaam op cel niveau, het werkt als anti-oxidant. Het ioniseren van het water geeft het ook een fijnere clustering, waardoor het water gemakkelijker je cellen binnen kan. Door het ioniseren worden belangrijke mineralen in het water zoals calcium, magnesium en kalium veel gemakkelijker door het lichaam opgenomen. Een van die voordelen is dat er osteoporose mee tegen gegaan kan worden. Het verbetert o.a. de staat van je ingewanden en bloedvaten. Vooral belangrijk is dat het Kangen water helpt de verzuring van je lichaam tegen te verminderen, waardoor auto-immuunziekten zoals o.a. kanker minder kans krijgen zich (opnieuw) voor te doen.

Dit apparaat maakt 5 soorten water

Het Kangen apparaat is veelzijdig inzetbaar, het maakt niet alleen alkalisch, maar ook zuur water. Een kort overzicht:

  • pH 11,5 Sterk Alkalisch Water –  om pesticiden van groente en fruit te wassen en de smaak te verbeteren
  • pH 8,5 – 9,0 – 9,5 Kangen Water – voor thee/koffie, drinken en koken. Ontgift je lichaam!
  • pH 7,0 Clean Water – alleen gefilterd, niet geïoniseerd. Diverse toepassingen.
  • pH 5,5 – 6,0 Beauty Water – voor gezicht en haar afspoelen, maakt zacht en geeft glans.
  • pH 2,5 Sterk Zuur Water – desinfecteert, haalt nare geuren weg, maakt goed schoon

Dit is slechts een korte opsomming, er is nog veel meer mogelijk met de diverse soorten water.

 Kangen water nu ook in Haarlem bij Loving Life

Sinds kort is dit apparaat nu ook verkrijgbaar in Nederland. In Haarlem kun je hiervoor terecht Loving Life.  Je kunt hier alle informatie krijgen en je opgeven voor de Kangen water presentatie. Je zult verbaasd zijn wat dit water voor je kan doen. Geef je op via het contactformulier, dan krijg je snel de uitnodiging toegestuurd voor de eerstvolgende informatie avond in de buurt.