Zingeving en Transpersoonlijke Coaching

Als je het gevoel hebt “vast te zitten”, je huidige leven niet leuk vindt maar je weet niet wat je dan wel wilt, als je worstelt met vragen over je leven, welke keuzes te maken, waar jij nou echt blij van wordt, dan is persoonlijke coaching naar meer zin in het leven mogelijk wat voor jou.

Drempel
Je zou kunnen zeggen dat mensen die hiermee worstelen, op de drempel staan van een leven met meer verdieping, meer kwaliteit en zin. Het is de zoektocht naar de essentie van jouw bestaan. Het goede nieuws is dat er prachtige mogelijkheden in jezelf verborgen liggen, het is dus een soort schat opgraven.

Door zo’n fase heen gaan kan heel lastig en langdurig zijn, als je het allemaal alleen probeert te doen. Het helpt erg als je iemand hebt die naast je staat, je steunt en door goed te luisteren een helder klankbord voor je kan zijn, waardoor je je dieper gelegen passie of levens missie gemakkelijker ontdekt. De opluchting en vreugde die dat geeft, die gun ik iedereen!
Ik weet zelf hoe het is om te worstelen en uiteindelijk boven te komen. Ga het proces aan, het is de moeite waard! Als Transpersoonlijk Coach kan ik je goed helpen dit te doen.

Transpersoonlijke coaching
Transpersoonlijk betekent letterlijk “de persoonlijkheid overstijgend”. Ik kijk naar een mens als deel van een groter geheel. De blokkades in een persoon kunnen worden opgeruimd waardoor hij meer in contact met zichzelf komt, maar ook met het “grote geheel”. Daarin ligt datgene wat je als jouw roeping zou kunnen zien, dat waar jij blij van wordt, datgene wat je jouw plek in, of gave aan de wereld zou kunnen noemen. Iedereen heeft zoiets als een levensvervulling, dat wat betekenis heeft voor jou. Niet iedereen zoekt ernaar, of vindt het gemakkelijk. Een ervaren helpende coach die hier zelf al doorheen is gegaan, kan van onschatbare waarde zijn. Worstel je hiermee, neem dan eens contact op met Loving Life.