Agenda

Intensief weekend voor je relatie

Je kunt op aanvraag een weekend exclusief voor jullie tweeën boeken om eens één of twee dagen de focus helemaal op jullie relatie te zetten.  Je leert dan hoe je meer positieve sfeer en romantiek in je relatie brengt, hoe je gevoelige onderwerpen op een veilige manier kunt bespreken en je elkaar juist veel beter gaat begrijpen. Zo’n weekend geeft een grote ommekeer naar meer verbinding en goede sfeer met elkaar.

Er zijn ook speciale weekenden om echt impact makende gebeurtenissen zoals een affaire te helpen helen.

Workshop: Een goede relatie vanaf het begin 

Elke laatste zondag van de maand : Workshop “Een goede relatie vanaf het begin”. Tips en tools om vanaf het begin van je relatie direct te werken aan het creëren van een Bewuste Relatie, door o.a. goede communicatie en nog vele andere vaardigheden en kennis. Als je die meteen aan het begin van je relatie leert, zal je effectief dips en sleur kunnen voorkomen! Dit is een workshop vol plezier, beslist geen zwaar gedoe! Meld je aan via email op de contactpagina of bel voor meer informatie.

 

 Mocht je het nog niet hebben gelezen, dit boek is een aanrader voor iedereen die een goede relatie belangrijk vindt! Het is in 53 talen vertaald en heeft miljoenen stellen over de hele wereld geholpen een betere relatie te ontwikkelen. Dit de Nederlandse vertaling van de allernieuwste versie, volledig herzien door de schrijvers Harville Hendrix en Helen LaKelly Hunt.
De Nederlandse uitgeverij Succesboeken.nl heeft de Nederlandse uitgave mogelijk gemaakt.
Dit boek legt uit hoe relaties eigenlijk ontstaan en waarom het na verloop van tijd zo moeilijk kan gaan. Er is een manier om een diep verbonden relatie te creëren, dat kun je namelijk leren. Dit boek bevat goed nieuws voor jou als jij je relatie wilt verbeteren. Aarzel geen moment en bestel het direct bij de uitgever via deze link       BESTEL HET BOEK

                                             Harville and Helen            Krijg de Liefde die je wilt