Agenda

Intensief weekend voor je relatie

Je kunt op aanvraag een weekend exclusief voor jullie tweeën boeken om eens één of twee dagen de focus helemaal op jullie relatie te zetten.  Je leert dan hoe je meer positieve sfeer en romantiek in je relatie brengt, hoe je gevoelige onderwerpen op een veilige manier kunt bespreken en je elkaar juist veel beter gaat begrijpen. Zo’n weekend geeft een grote ommekeer naar meer verbinding en goede sfeer met elkaar.

Er zijn ook speciale weekenden om echt impact makende gebeurtenissen zoals een affaire te helpen helen.

Workshop: Een goede relatie vanaf het begin 

Elke laatste zondag van de maand : Workshop “Een goede relatie vanaf het begin”. Tips en tools om vanaf het begin van je relatie direct te werken aan het creëren van een Bewuste Relatie, door o.a. goede communicatie en nog vele andere vaardigheden en kennis. Als je die meteen aan het begin van je relatie leert, zal je effectief dips en sleur kunnen voorkomen! Dit is een workshop vol plezier, beslist geen zwaar gedoe! Meld je aan via email op de contactpagina of bel voor meer informatie.

 

Belangrijk Relatie Event : Harville Hendrix en Helen LaKelly Hunt komen naar Nederland!

Het is eindelijk aan het gebeuren wat ik al zo lang wilde: Het beroemde relatieboek Getting The Love You Want is vertaald in het Nederlands en de schrijvers Harville Hendrix en Helen LaKelly Hunt komen op 31 mei, 1 en 2 juni naar Nederland met een Lezing en Workshops!  Zorg dat je erbij bent!                                                                                                 Krijg de Liefde die je wilt

Harville en Helen komen binnenkort éénmalig naar Nederland voor het geven van een lezing en twee workshops in Hotel Oud-London in Zeist:

Op vrijdagavond 31 mei geven ze een lezing over hun verbazend effectieve systeem voor relatieverbetering. De Nederlandse vertaling van hun boek komt die dag uit onder de titel Krijg de Liefde die je wilt en zal dan te koop zijn.

Op zaterdag 1 juni geven ze een Relatieworkshop voor stellen. Twee personen voor de prijs van één! Kan je partner niet meekomen, neem dan een goede vriend of vriendin mee om de oefeningen samen mee te doen.

Op zondag 2 juni geven ze een workshop voor professionals: (relatie)therapeuten, maar ook coaches, trainers, mediators en mensen die in het bedrijfsleven werken en met deze methode conflicten willen helpen oplossen en een betere sfeer en verbinding willen creëren op de werkvloer. Deze methode werkt voor alle soorten relaties!

Dit wordt georganiseerd door de uitgeverij van de Nederlandse uitgave van hun boek, Succesboeken.nl .

Boek snel je tickets, vol is vol! Voor meer informatie en tickets: SuccesboekenEvent

 Harville and Helen