Meer over Samyra

Samyra van Roy, relatiecoach bij Loving Life Haarlem
Mijn naam is Samyra van Roy, ik ben gespecialiseerd in persoonlijke communicatie, met name in Relatie Counseling . Het is mijn passie om stellen te helpen een goede relatie te creƫren en ook de communicatie met hun kinderen te optimaliseren. Gelukkige ouders die bewust met elkaar en hun kinderen omgaan, vormen harmonieuze gezinnen, waarvan die kinderen later ook veel makkelijker gelukkige gezinnen stichten. Ik zie het als mijn missie om het schrikbarend aantal gebroken jonge gezinnen te helpen verminderen.

Mijn opleidingen

Ik ben gecertificeerd NLP-Master (Academie voor Psychotherapie – Amsterdam), Transpersoonlijk Coach Counselor (Arcturus International Institute-BelgiĆ«), en IRI Relationships Educator en Counselor (Imago Relationships Institute- New York/London). Ik heb dit verder uitgebreid met de certificaten IRI Professional Facilitator voor communicatie en conflictbeheersing in groepen en families en IRI Parenting Course Presenter voor communicatie tussen ouders en kinderen.

Ik volg voortdurend verdere trainingen van Imago Relationships International (IRI). Daarnaast heb ik een intensieve 6 maanden training gevolgd bij Encounter Learning Centre voor Transformative Couples Counseling, waarin de unieke benadering van relatiecounseling door Hedy en Yumi Schleifer gedoceerd wordt. Ook bij deze masters zelf heb ik trainingen gevolgd. In juni 2015 heb ik Hedy en Yumi geassisteerd tijdens hun 3 daags Couples Retreat in Londen UK.

Verder assisteer ik regelmatig Relatie Weekenden bij Encounter Learning Centre en Kairos Encounter Centre in Londen UK.

Mijn persoonlijke ervaring > Lees meer