Wat is relatie coaching?


Vanaf het begin naar een bewuste hechte relatie

Steeds meer echtparen kiezen ervoor om vanaf het begin van hun relatie ervoor te zorgen dat het goed zal blijven gaan. Soms vanuit religieuze overtuigingen dat een huwelijk voor het leven is, maar vooral als ze nare ervaringen zoals pijnlijke scheidingen doorgemaakt hebben, zijn veel mensen huiverig zich opnieuw te verbinden. Hoe voorkom je dat je relatie toch weer misgaat? Die pijn wil je immers nooit meer mee maken.

Je relatie in balans

Een hechte, gebalanceerde relatie creëren is gewoon te leren. Zeker als je op tijd begint, als het nog goed tussen jullie gaat, is het zelfs leuk en verrijkend om je relatie te verdiepen en in evenwicht te brengen. Je leert elkaar en jezelf steeds beter kennen, je wordt je meer bewust van wat jij en je partner nu precies nodig hebben in jullie relatie. Het is leuk om elkaar dit te geven en te ervaren dat je zoveel meer verbinding met elkaar krijgt.  Door een bewustere omgang met elkaar komt je relatie op een hoger niveau, waar meer heling en vervulling plaatsvindt. Deze diepe verbinding overstijgt uiteindelijk zelfs het heftige verliefdheids gevoel, het is een ervaring van intense liefde, vrede en rust en “thuis zijn” bij elkaar  en veel vrolijkheid en humor. Beslist niet saai, zoals  mensen soms denken! Je kunt dan optimaal jezelf zijn en je steunt elkaar om de dingen te doen die ieder graag wil, ook dingen afzonderlijk van elkaar.

Relatiecursus op maat

Je kunt het zien als een persoonlijk op maat gemaakte relatie cursus, waarin je nieuwe manieren leert om goed naar elkaar te luisteren en nieuwsgierig te zijn naar wat er werkelijk in je partner omgaat. Ook wordt er gewerkt aan nog meer romantiek en passie in de relatie en dit te laten groeien door de jaren heen. In een gezamenlijk vast te stellen aantal sessies leer je hoe je effectief een dialoog voert, dat tot meer inzicht en verbinding leidt. Hoe je samen een Relatie Visie maakt, hoe je niet alleen  uitvindt wat jouw partner gelukkig maakt maar ook jezelf, hoe je effectief een conflict zó oplost dat het zelfs tot meer verbinding leidt.

Niet zelden wordt eenCadeaubon voor Huwelijksgeluk geschonken aan een bruidspaar, een aantal sessies om de “Gebruiksaanwijzing” voor een goed huwelijk te leren. Een beter geschenk als huwelijkscadeau is eigenlijk niet denkbaar!