Getting The Love You Want, nu vertaald in het Nederlands!

Krijg de liefde die je wilt de nederlandse vertaling van Getting The Love You Want

De afgelopen jaren was ik op een zoektocht naar de juiste uitgever voor de vertaling van Getting The Love You Want, het boek dat mijn relatie destijds heeft gered. Dit boek was een enorme eyeopener in onze relatie problemen en was de aanleiding dat we, toen we op het punt van scheiden stonden 22 jaar geleden, direct een Imago Relatietherapeut hebben gezocht. Nu zijn we, 22 jaar later dus, nog steeds bij elkaar met meer verbinding dan we ooit hadden kunnen wensen en help ik als gecertificeerd Imago Coach nu anderen hun relaties te verbeteren.

Dat begon destijds dus allemaal met dit boek van Harville Hendrix en Helen LaKelly Hunt. Hun bestseller Getting The Love You Want is een levensveranderend boek. Er zijn meer dan 4 miljoen exemplaren van verkocht en het is in 53 talen vertaald. Dankzij uitgeverij Succesboeken is dit nu ook vertaald naar het Nederlands, met de titel Krijg de Liefde die je wilt.

Vraag je je af hoe het komt dat veel relaties (de jouwe?) minder sprankelend of zelfs ronduit problematisch worden na verloop van tijd, en wat je daaraan kunt doen?

Lees dan allereerst dit boek! Het legt precies uit hoe relaties eigenlijk ontstaan en waardoor we na verloop van tijd met onze partner in de machtsstrijd kunnen belanden. Het wijst je ook de weg daar doorheen, naar een bewuste, blijvend liefdevolle relatie. Ja, dat kan namelijk, en dat is nog veel fijner dan verliefd zijn!

Wacht dus geen moment en bestel dit boek direct bij de uitgever, dan heb je hem het snelst in huis.

Bestel “Krijg de Liefde die je wilt” hier!Vertel wat jij hier over denkt