Welcome by Loving Life

Relaties: Ben je op zoek naar:

Individuele Coaching: Wil je:

 

 

 

 

 

 

Oudercursus Bewust Opvoeden

Oudercursus Bewust Opvoeden:

Meer weten over hoe je optimaal met je kind communiceert? Lees verder.

Even voorstellen

Mijn naam is Samyra van Roy. Ik ben Relatie Counselor en Transpersoonlijk Coach en gespecialiseerd in communicatie in relaties. Vanuit Loving Life begeleid ik mensen naar een leven met meer vreugde en kwaliteit, in hun persoonlijk leven en gezin,  hun relaties en in hun werksituaties.

Relatie Coaching
Ik ben gespecialiseerd in Relatie Coaching en Counseling. Ik werk met de succesvolle methode van de toonaangevende Amerikaanse  relatiespecialist Harville Hendrix. Zijn Imago Relationship Therapy’  is zo verbazingwekkend effectief en spraakmakend, dat Oprah Winfrey hem al 17 keer terug vroeg in haar talkshow. Zijn wereld bestseller “Getting The Love You Want” is een absolute aanrader. Ook ikzelf heb zeer goede persoonlijke ervaringen met de effectiviteit van zijn methode. Ik nodig u van harte uit om ook een kijkje te nemen op mijn blog, waar ik regelmatig onderwerpen over relatie issues belicht. U kunt er ook uw vragen stellen.

Meer over Samyra
NIEUWS: In mijn artikel in het blad HRLM Puur is een foutje geslopen, mijn mobiele telefoonnummer is helaas foutief afgedrukt. Het juiste nummer is: 06-55135589

Agenda

Currently no upcoming events

Others about Loving Life

Rust, vertrouwen, verbinding

Tijdens de coachingsessie met Samyra hebben mijn partner en ik rust, vertrouwen, verbinding gecreëerd in onze relatie. Hierdoor steken we onze energie nu veel meer in wat we samen graag willen (in plaats van onderhuidse irritaties uit de weg te gaan en te focussen op wat er mist en anders moet).

We hebben een manier gevonden om onze frustraties uit te spreken, zonder 'uit de bocht' te vliegen maar juist begrip en verbinding te ervaren. Samyra's enthousiasme is aanstekelijk en hoopgevend. Het fijne van de methodiek die Samyra gebruikt is, dat wij deze thuis goed konden toepassen. Op die manier konden we ook buiten de coachingsessie op een eenvoudige en leuke manier aan onze relatie bouwen.

Integere, empatische en uiterst bekwame coach

Ik ken Samyra als een integere, empatische en uiterst bekwame coach. Vorig jaar heeft zij mij en mijn partner begeleid / gecoacht via de zeer effectieve methode waarmee zij werkt: “Imago Relationship therapy”.

Zowel mijn partner als ikzelf hebben (of liever gezegd: hadden, sinds we vele 'rugzakjes hebben verwerkt en af kunnen doen dankzij ons werk met Samyra!) sterke persoonlijkheden en een behoorlijke dosis bagage:  mijn partner is ex-danser op solist niveau nu werkzaam als econoom - 53 jaar; ikzelf ben danseres op solist niveau, nu werkzaam als  choreograaf/pedagoog - 41 jaar en beiden werkzaam als zelfstandig ondernemer.

Samyra bleek krachtig genoeg om onze sterke persoonlijkheden doeltreffend te begeleiden en om vele blokkades op te heffen binnenin onszelf en in onze relatie. Onder Samyra's bezielende begeleiding en met behulp van haar scherpe inzichten heeft ze ons verder geholpen in onze relatie, dan wij hadden durven dromen.

Samyra's geduld, toewijding en grote kennis heeft ons dichterbij onszelf en elkaar gebracht. Mijn echtgenoot en ik kunnen nu van elkaar en onze relatie genieten in harmonie, begrip en respect. We hebben dankzij Samyra's steun, inzichten en oefeningen een eindeloze poel van liefde bereikt die ons beider levens verrijkt!

Met grote dankbaarheid en diep respect voor Samyra: bedankt!
Ik wens iedereen dezelfde geweldige ervaring toe en een leven vol liefde.

Maggie Boogaart